Nieuwe auto na 20 jaar

green-machine-1086320-mAl twintig jaar rijd ik met dezelfde auto. Het is een oude, Japanse stationwagen met een dieselmotor. Ik ben heel tevreden met de auto, dat is vanzelfsprekend. Met een slechte auto zou ik toch niet twintig jaar lang rijden. Het is echt betrouwbaar, ik heb met deze auto nooit problemen gehad.

Er was geen situatie dat ik mijn bestemming niet kon bereiken vanwege problemen met een panne. Nee, zulke situatie heb ik nooit ervaren. Bovendien was die auto altijd comfortabel en had altijd genoeg plaats. Ik reed met de auto met mijn heel gezin, hond en kofferbak vol met onze hebben en houden. Maar ik wil mijn auto verkopen.

Waarom doe ik zoiets? Omdat ik iets nieuws wil proberen. Ik wil een verandering in mijn leven. Leven is toch zo kort, te kort om meer dan twintig jaar met een auto te rijden. Twintig jaar is toch bijzonder lang dus nu moet ik stoppen. Ik heb een beslissing genomen om een nieuwe, luxe stationwagen te kopen.

Natuurlijk splinternieuwe, bij de dealer. Maar eerst moet ik mijn oude auto verkopen. Helaas is die nu niet zo veel geld waard. Daarom ben ik van plan om naar een auto opkoper te gaan. Auto opkopers betalen misschien iets minder dan gewone klanten maar toch is het een zeer comfortabele manier om een auto te verkopen.

Het is snel en probleemloos. Dan hoef ik geen klant zelf te zoeken wat moeilijk kan zijn. Klanten doen toch vaak zo moeilijk, ze bellen met vreemde vragen enzovoort. En als ik voor een auto opkoper kies hoef ik erover zelfs niet te denken. Ik kan me helemaal focussen op het zoeken van de nieuwe auto.

Ik moet toch veel dealers bezoeken om mijn nieuwe droomauto te vinden. Ik moet veel lezen en al de merken vergelijken. Het moet een goed gedachte keuze zijn zodat ik met de nieuwe auto ook twintig jaar lang tevreden zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *