Verhoog de waarde van uw woning met bestratingswerken

Wist u dat u de waarde van uw huis met vele procenten kunt doen stijgen door te investeren in waarde verhogende werken zoals een parking aanleggen, aanleg oprit of andere soortgelijke bestratingswerken? Omdat wij reeds jarenlang ervaring hebben binnen de branche kunnen wij uw adviseren welke werken u kunt uitvoeren als u de intentie heeft om de waarde van uw woning te doen stijgen.

Bestratingswerken zoals bijvoorbeeld de aanleg oprit geven uw woning meteen een ander aanblik. Het ziet er dan chiquer uit. Dit geldt vooral wanneer u hierbij gekozen heeft voor een leuk ontwerp waarbij gebruik is gemaakt van een leuke combinatie van klinkers, grind tegels en zelfs marmer. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn met het adviseren over de juiste materiaal die u kunt gebruiken, het ontwerp en uiteraard ook de uitvoering en het aanleggen. Door de combinatie van materialen kunt u leuke motieven laten inbrengen, dan heeft uw oprit niet slechts het saaie rood of grijs, maar een combinatie van leuke kleurschakeringen die mooie figuren vormen.

Wanneer u er het budget en de ruimte voor heeft is het altijd handig om in een ruk ook te starten met de parking aanleggen. U bespaart kosten wanneer u dit samen doet met de oprit, omdat u voordeel zult hebben bij het inkopen van materiaal. Daarnaast bieden wij ook speciale prijzen aan klanten die meerdere projecten zullen tegelijk willen uitvoeren. Kies dus voor twee bestratingswerken in een en u geniet van een leuke prijs en verhoogt tegelijkertijd de waarde van uw woning met een flink stuk.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *