Een idee voor een business

mopp-flat-40cm-1024423-mSommige mensen hebben verschillende ideeën van een business. Vele ervan zijn echt origineel maar toch hebben de eigenaars niet zo goede resultaten als ze hebben verwacht. Waarom zijn vele ideeën een grote teleurstelling? Volgens mij ligt het probleem aan de te grote originaliteit. Ik heb een zin die mijn moeder steeds herhaalde goed onthouden. Mijn moeder zei namelijk voortdurend dat de meest simpele ideeën het best zijn. En daar zit er veel waarheid in.

Ik heb het dus ook in mijn volwassen leven gebruikt. Ik wilde altijd een eigen bedrijf hebben. Ik had er hekel aan afhankelijk van de stemming van mijn baas te zijn. Ik wilde verantwoordelijk voor mezelf zijn maar wist nog niet wat voor bedrijf ik eigenlijk wilde. Op een dag kwam ik op een geweldige idee. Ik was toen aan het eten op mijn bureau en keek om me heen – ik bemerkte toen dat mijn kantoor heel vies was. Ik kon het niet geloven dat zo’n groot bedrijf geen algemene schoonmaak bezorgt! En daar kwam mijn idee vandaan.

Ik besloot dus om het algemene schoonmaakbedrijf te openen. Ik had niet zo vele dingen nodig als je bij andere soorten bedrijf nodig hebt. Ik moest namelijk geen zetel van mijn firma hebben wat me veel geld liet besparen. Ik moest namelijk geen huur, energierekeningen of renovatiewerken betalen. Wat ik wél moest doen was alleen maar een paar schoonmakers aan te stellen. Ik heb dus een advertentie op het internet geplaatst. De volgende dag had ik meer dan tien kandidaten!

Ik heb natuurlijk niet alle kandidaten aangesteld. Ik heb professionele en betrouwbare werkkrachten gekozen waarmee ik heel tevreden ben. Bij zo’n algemene schoonmaakbedrijf moet je niet zo veel materialen kopen wat je veel geld laat sparen. We zijn dus specialisten in de vloeronderhoud en het schoonmaken van de kantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *