Het werk van een installateur

power-up-955961-mSinds twintig jaar ben ik installateur. Toen ik twintig jaar oud was begon ik in een kleine bakkerij in mijn dorp te werken. Ik was dus geschoolde bakker. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven besloot ik om me om te scholen.

Ik ben toen ook verhuisd naar een grotere stad die veel meer werkgelegenheid aanbood. Daar werd ik ook erkend installateur. En dat bleef ook de baan van mijn hele leven. Ik houd me dus bezig met algemene elektriciteitswerken in de stad waar ik woon.

Soms moet ik ook naar een andere stad pendelen, maar ik kies alleen voor de plaatsen die zich vlakbij mijn huis bevinden. Ik wil natuurlijk zo veel tijd mogelijk met mijn familie doorbrengen. Thuis krijg ik gewoon rust.

Daar kan ik me ontspannen en met mijn vrouw naar de tv kijken. Soms zitten we gewoon bij de tafel en kletsen urenlang. Maar toch moet ik vroeg naar het bed gaan. Het werk van een erkend installateur is niet gemakkelijk. Ik moet vroeg opstaan om naar het werk te gaan. Natuurlijk heb ik hulp nodig om elektrische installatie aan te leggen.

Het zou te moeilijk zijn om het alleen te doen. Daarom heb ik andere installateurs aangesteld. Als ik de werkkracht nodig heb, neem ik contact met een uitzendbureau op. Het uitzendbureau houdt zich er mee bezig om een tijdelijk werk te regelen voor mensen die zich in allerlei vakken specialiseren. Bij de algemene elektriciteitswerken is het ook het geval.

Dat is de goedkoopste en de meest gemakkelijke manier als je een eigen bedrijf hebt. Je hoeft dus niet iedere maand loon aan alle werkers uit te betalen als je weinig opdrachten krijgt.

Voor een eigenaar van een bedrijf is dat de beste oplossing om de kosten te verminderen en daar gaat het om eigenlijk. Dan kan ik ook meer tijd samen met mijn familie doorbrengen en iedereen is gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *