Strooizout steeds meer populair

snow-2-1129132-mSteeds meer is verkrijgbaar echt professioneel maar tegelijkertijd goedkoop strooizout. Tegen lage prijs krijgt u veel comfort en ontdoet u zich van de sneeuw, het ijs en de gevaarlijke gladheid voor uw huis. Tijdens strenge winter kan niemand zonder dit product het redden.

U hoeft niet wachten dat het begint sneeuwen. U kunt vroeger strooizout bestellen. Als de weersverwachtingen niet gunstig worden, kunt u preventief zout strooien. Dat gaat tegen het eerste ijs en wat daarmee verbonden is – tegen de eerste gladheid.

Geen kans nu dat het wegdek gaat bevriezen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van speciale strooiwagens. Daaraan worden de zoutstrooier en dikwijls ook een sneeuwploeg gemonteerd. Heel effectief middel in de strijd met de sneeuw en de gladheid.

Behalve traditioneel strooizout dat redelijk controversieel is vanwege zijn invloed op het milieu en carrosserieën van auto’s, is op de markt steeds meer populaire middel. Dat zijn dooikorrels.

Ze zijn meer milieuvriendelijk en ook zuinig. U hoeft er niet zo veel te gebruiken om hetzelfde effect te bereiken. De planten worden niet aangetast. Onder de invloed van dooikorrels wordt de sneeuw bliksemsnel gesmolten.

In geval van groothandel strooizout zijn er beide bovengenoemde soorten verkrijgbaar. Er wordt het zout zowel aan particulieren als ook bedrijven en de overheden van de gemeentes geleverd. Soms kopen dit zout kleinere winkels die later het gunstig willen verkopen.

Hoe meer wordt besteld, hoe goedkoper het blijkt. Er zijn verschillende kortingen afhankelijk van het soort en de hoeveelheid van strooizout. Het strooizout kan in verschillende verpakkingen voorkomen.

De meest populaire zijn emmers vanaf 5 tot 7,5 kg en zakken van verschillende afmetingen. Deze laatste kunnen ook voor zelfs 1000 kg strooizout bestemd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *